Este foarte simplu sa cumperi de pe site-ul dinilva.ro! Pentru a efectua o comanda te invitam sa urmezi pasii de mai jos:
1. Selecteaza produsele dorite si apoi adauga-le in cos, apasand pe butonul “ Adauga in cos” aflat pe pagina fiecarui produs;
2.In coltul din dreapta sus apare cosul de cumparaturi. In cosul de cumparaturi ti se va afisa totalul comenzii, care include si taxa de transport. Daca doresti sa finalizezi comanda, te rugam sa mergi mai departe in cosul de cumparaturi -finalizeaza comanda.
3.Odata ajuns in aceasta pagina, va fi necesar sa completezi contul cu datele personale.
4.Dupa finalizarea comenzii, vei primi un email de confirmare care va contine toate detaliile comenzii tale.

Comenzile sunt onorate in ordinea intrarii, in limita stocului disponibil. Desi disponibilitatea fiecarui produs este verificata si actualizata zilnic, exista totusi posibilitatea comandarii unui produs care nu se mai afla in stoc.
In acest caz, in momentul preluarii comenzii, vei fi contactat telefonic sau prin e-mail pentru a confirma anularea sau livrarea partiala a comenzii.
In maxim 1 zi lucratoare vei fi contactat de reprezentantul nostru comercial pentru a confirma comanda si datele de contact. In cazul in care nu ai primit niciun apel te rugam sa ne contactezi din nou, acest lucru insemnand ca a intervenit o eroare si nu am primit comanda.