SC Infoturism Ilva SRL produce și comercializează produse alimentare, țesături și obiecte decorative tradiționale din Țara Năsăudului. Dulcețurile, gemurile și zacusca sunt făcute după o rețetă proprie, sunt produse „de casă”, pentru care sunt folosite cele mai bune ingrediente direct din livezile noastre de pe Valea Ilvei. De asemenea, brânza și carnea pe care le cumpărați de la noi sunt 100% naturale, așa cum e mâncarea „la țară”!

Țesăturile sunt lucrate manual, țesute la război sau cusute pe pânză de către sătencele din Lunca Ilvei și din Ilva Mare. Trăistuțele țesute cu care ele se mândresc cel mai mult sunt confecționate din lână de oaie și sunt decorate cu motive tradiționale de diverse culori, în funcție de zonă. Pe Valea Ilvei veți găsi trăistuțe țesute sau cusute (confecționate din pânză și silon), viu colorate, cu motive florale, de diferite mărimi – fie pentru cumpărăuri, fie ca simplu accesoriu.


Ca să știți exact ce locuri frumoase vă așteaptă dacă vă decideți să ne cumpărați produsele direct de pe Valea Ilvei, v-am pus la dispoziție și un ghid turistic mai puțin obișnuit care vă va introduce perfect în atmosfera zonei noastre! Ghidul „Merg.În Lunca Ilvei” este foarte potrivit pentru turistii care vor să se înfrupte din frumusețile și bunătățile acestei zone din Țara Năsăudului.